Δεν στοιχίζει παραπάνω χρήματα η αγάπη!


Τα τελευταία χρόνια εχει παρατηρηθεί μια άυξηση στο ενδιαφέρον τουριστών για καταλύματα τα οποία με διάφορους ιντερνετικούς τρόπους ενοικιάζονται.

Εχω πάει σε πολλά απαυτά και τα περισσότερα είναι χωρίς προσωπικότητα ,χωρίς ταυτότητα.

Ευτυχώς υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα,αυτά είναι σπίτια μικρά η μεγάλα που οι διοκτήτες τους τα έχουν αντιμετωπίσει με αγάπη και αυτό φαίνεται.

Ο τουρίστας που τα επιλέγει για λίγες μέρες, είναι αυτός που όλο τον χρόνο ,παίρνει το μετρό το πρωί στο σκοτάδι και γυρνάει το βράδυ πάλι με σκοτάδι,είναι αυτός που μαζέυει όλο τον χρόνο ,λίγο λίγο απο τον μισθό του για να ζήσει ενα όνειρο.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος – πελάτης θα εκτιμήσει απο τον ιδιοκτήτη και την φιλοξενία του στο καλοσώρισμα αλλά και την φιλοξενία στον “χώρο” του,στο μικρό του βασίλειο,στον χώρο που θα αισθανόνταν και αυτός με τη σειρά του όμορφα να φάει το πρωινό του,να παιξει με τα παιδιά του,να κάνει έρωτα στη γυναίκα του,να αισθανθεί μια ελευθερία και να φορτίσει τον ψυχισμό του.

Κάντε όλοι εσείς οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων μια χάρη πρώτα στον εαυτό σας και μετά στους καλεσμένους σας Αγαπήστε το κατάλυμα, βάλτε του μυρωδιές ,χρώματα,μπαούλα απο τις αποθήκες,φωτιστικά του χθές,κάδρα απο την αποθήκη,χρησιμοποιήστε παλιά πράγματα που σας τύλιγαν όπως μεγαλώνατε…

Κάντε τους καλεσμένους σας να αισθανθούν τυχεροί που τους αφήσατε να μπούν στον χώρο σας και αυτοί να είστε σίγουροι οτι δεν θα σας αφήσουν έτσι.

Δεν στοιχίζει παραπάνω χρήματα η αγάπη!